Ankara'daki Menfur Saldırıyı Lanetliyoruz!

17 Şubat gecesi Ankara’da gerçekleşen bombalı saldırıyla ilgili MAZLUMDER İstanbul Şubesi aşağıdaki açıklamayı yapmıştır.

Dün akşam saatlerinde Ankara’da askeri ve sivil personel taşıyan servis araçlarına yönelik bir intihar saldırısı gerçekleştirilmiş, patlamalar sonucu 28 kişi hayatını kaybetmiş 61 kişi de yaralanmıştır. Bu menfur saldırıda hayatı kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyor, yaralılara acil şifa temenni ediyor, yakınlarına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

MAZLUMDER olarak, siyasi emelleri için insan hayatına kast etmekten çekinmeyen odakları lanetliyor, insanlığın en temel değerlerini hedef alan bu ve benzeri saldırıların karşısında bütün kamuoyunu tek vücut olmaya davet ediyoruz. Bununla birlikte hükümet yetkililerinin faillerin derhal ortaya çıkarılması için etkin bir soruşturma yürütmesini ve benzer acıların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin hakkaniyetli bir biçimde alınmasını talep ediyoruz.

FAALİYET BİLGİLERİKategori Adı Basın AçıklamalarıTarih 2016-02-18