Safımızı barıştan yana belirledik: Çağlayan’dayız.

ABD’nin Irak’a gerçekleştirdiği ve yeni yüzyılın ilk savaşı kabul edilen saldırıda, kan ve gözyaşının bilançosu büyüdükçe, “Bu acıyı durdurun” çığlığına ses verenlerin sayısı da giderek artıyor. Koalisyon güçleri, Irak’a gerçekleştirdiği saldırıda her geçen gün savunmasız Irak halkını tüm dünyanın gözleri önünde hunharca katletmeye devam ederken iki dünya diktatörünün kapıldığı hırsın bedelini, sivil Irak halkı ödüyor. MAZLUMDER, Memur-Sen, İHH, Milli Gazete, Milli Gençlik Vakfı, Irak’ta Savaşa Hayır Koordinasyonu, Anadolu Gençlik Dergisi, Vakit ve Yeni Şafak gazetelerinin katılımıyla 12 Nisan Cumartesi günü Çağlayan Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan “Bu Savaşı Durdurun” mitingde, Irak’ta yaşanan katliam karşısında sessiz kalmak istemeyen on binleri bir araya gelecek. Basın aracılığıyla evlerimize kadar ulaşan katliamın çığlıkları, bu kirli oyuna alet olmak istemeyen herkese bir sorumluluk yüklüyor. Meydanlarda toplanan on binler de bu nedenle bir çığlık olup dünyaya haykırıyor: “Kirli emellerininiz için masum insanların kanını dökmeyin!” ABD ve Koalisyonu’nun yanında olmadığını göstermek isteyen herkes 12 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’te ÇAĞLAYAN’a!
FAALİYET BİLGİLERİKategori Adı Basın AçıklamalarıTarih 2003-04-08
E-posta: mazlumder[a]gmail.com | Telefon: +90 (212) 526 2440 | Faks: +90 (212) 526 2438